ADANA SEYHAN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Halk Eğitim Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması ve Tanıtılmasına Yönelik İstişare Toplantısı

   
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Halk Eğitim Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması ve Tanıtılmasına Yönelik İstişare Toplantısı

       2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Halk Eğitim Faaliyetlerinin Yaygınlaştırılması ve Tanıtılmasına Yönelik İstişareler kapsamında ilçemiz Şehit Yavuz ÖZTÜRK Halk Eğitim Merkezi ve Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezinde,  Seyhan Kaymakamımız Sayın Şenol BOZACIOĞLU başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin AYDIN, şube müdürlerimiz F.Nevin TEKSOY, Musa YILDIZHAN ve okul müdürlerinin katılımıyla toplantı yapılmıştır.

      Seyhan Kaymakamı Şenol BOZACIOĞLU konuşmalarında; Halk Eğitim Merkezi faaliyetlerinin önemli olduğunu, bu faaliyetlere daha fazla vatandaşlarımızın katılması gerektiği, bunun için de gerekli duyuru ve bilgilendirmenin yapılması gerektiğini söyledi. Okullarımızda yaşanan öğrenci devamsızlıkları için okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin veliler ve öğrenciler ile diyalog halinde olması gerektiğini, bu sorunun ilçemizde çözmemiz gerektiğini vurguladı.

        Toplantıda, Seyhan Kaymakamı Şenol BOZACIOĞLU´nun konuşmalarından sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İzzettin AYDIN ,Şube Müdürümüz F.Nevin TEKSOY ve kurum müdürleri konuşmalarını yaptılar.

        Toplantı iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.

14-11-201714-11-2017

İstiklal Mahallesi Bakımyurdu Caddesi 188/1 Seyhan ADANA Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Arkası - 0322 200 (9300 9400)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.